Työhyvinvointi

Meille on lyhyt matka kaikkialta

Työhyvinvointi

Tarvitseeko työhyvinvointi teidän yrityksessänne kehittämistä vai haluatteko ylläpitää jo saavutetun hyvän tason?

Riihon Majatalo Keuruulla tarjoaa hyvät puitteet työhyvinvointipäiviin yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Työhyvinvointi (tyhy, tyky) on työntekijän ja työnantajan yhteinen tavoite. Kun työpaikalla on kaikki hyvin, vähenevät esim. sairauspoissaolot, mikä tuo yritykselle säästöjä. Tyky / tyhy päivän järjestämisen kustannukset ovat hyvin pienet hyötyihin nähden. Meillä on jo yli 25 vuoden kokemus erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisessä. Toimimme sinun ja yrityksesi ehdoilla, jotta saatte parhaan hyödyn työyhteisöpäivästänne. Moni on käynyt ja tullut uudestaan – tule sinäkin ja nauti!

Maaseudun rauha

Tuo porukkasi aitoon maalaisympäristöön virkistymään ja viettämään erilaista työpäivää, jolla on myönteisiä vaikutuksia pitkäksi aikaa. Sinä ja yrityksesi tulette varmasti hyötymään työyhteisöohjauksesta ja ajasta vieraanamme. Tarjoamme monipuolisia palveluita työhyvinvointipäivien toteutukseen. Kokouspalvelumme varmistavat maistuvan ruuan ja toimivat tilat sekä nykyaikaisen kokoustekniikan. Lähiympäristön aktiviteeteista löydätte varmasti teitä inspiroivat tavat olla yhdessä liikkeellä luonnossa. Työyhteisövalmentajamme ohjaavat, kuinka ottaa käyttöön toimivia työkaluja työhyvinvoinnin varmistamiseen arjessa.

Maaseudun-rauhaa
Ryhmatyoskentely-kaynnissa

Suunnitellaan yhdessä

Olemme mukana työhyvinvointipäiväsi suunnittelussa ja toteutuksessa tarpeidenne mukaisesti. Voitte tulla vieraaksemme täysin omaa ohjelmaa noudattaen tai koota haluamanne paketin tarjonnastamme. Tarjoamme juuri teille räätälöidyn kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin päivän. Meillä on vain yhdet vieraat kerrallaan. Tämä takaa teille täyden työrauhan. Pyydä tarjous!

Vinkki: Tiesithän, että eläkevakuutusyhtiöt antavat taloudellista tukea työhyvinvointipäivän järjestämiseen. Ole yhteydessä vakuutusyhtiöönne ja varmista etunne!

Esimerkkiohjelma

Torni-ja-sininen-taivas

Työyhteisövalmentajat

Mari Blomqvist

Mari Blomqvist - ParaVita

Marin osaamisalueita ovat: johtoryhmävalmennukset ja johdon sparraus, työyhteisöjen valmennukset sekä coaching ja muutosvalmennus yrityksille ja yksilöille.

Kiisi Isotalo

Kiisi Isotalo

Tarjolla tarinoita, heittäytymistä, improvisaatiota, yhdessä tekemisen ja toisesta uuden oppimisen hurmaa. Yhdessä nauraminen antaa voimia arjen keskelle.

Kahvin-kaato-kahvikuppiin-nuotiolla
Ylaluokka-tyhjillaan
Makkarat-paistumassa
Hoyryavat-perunat

Varustus

Nykyaikainen kokoustekniikka:
Share
Share