Majoitus

Toisenlainen majapaikka

Edullinen majoitus Keuruulla. Unohda hotelli ja  majoittaudu sen sijaan persoonallisessa paikassa, aidolla maaseudulla. Etsitkö ehkä majoitusta isommalle perhekunnalle tai ystäväporukalle? Jos hakusanana käytät edullinen majoitus Keuruulla, niin löydät meille. Lisäksi saat käyttöösi tunnelmalliset ja viihtyisät tilat. Kerran meillä käyneet tulevat usein myös uudestaan.

Tervetuloa viihtymään Riihon Majatalon rauhallisiin ja tunnelmallisiin huoneisiin!

Riihon Majatalossa Keuruulla on yhteensä 45 majoituspaikkaa 2-9 hengen huoneissa. Lisävuoteilla saadaan joihinkin huoneisiin muutamia majoituspaikkoja lisää. Saunominen mahdollista lisähinnasta. Iltasella voit laittaa tulet rantaan, istuskella laiturilla tai käydä soutelemassa järvellä. Tarvittaessa voidaan järjestää myös ruokailu, jos ruokailijoita on vähintään 15.

Yksittäismatkailija – varaustilanteen ja hinnat näet parhaiten Booking.com:sta. Kurssin, leirin tai ryhmämatkan järjestäjä, ota AINA suoraan yhteyttä Riihon Majataloon. 

Etsitkö mökkiä Keuruulta? Mökin hinnalla saat vuokrattua koko Majatalon käyttöösi.

Huonekoot

Tunnelmalliset-tilat
Linnunpesa
Karhunpesa
Mayranpesa

Majoituksesta sanottua

Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta ja tosi maukkaat ruuat ja mukavasti sijoiteltu majoitus.

Juhannuskonferenssi Keuruulla

Oletko tulossa Keuruulle Juhannuskonferenssiin? Varaamme joka juhannus koko majoituskapasiteettimme juuri konferenssivieraille. Kannattaa varata oma majoitus jo hyvissä ajoin. Kuten ehkä tiedätkin, niin Keuruulla on tuolloin pula viihtyisistä ja laadukkaista majoituspaikoista ja perheystävälliseen hintaan vielä. Monet vieraistamme varaavat pois lähtiessä majoituksen jo seuraavaa juhannuskonferenssia varten, joten huoneet varataan loppuun jo kauan ennen konferenssia. 

Palvelut-leirit

Majoitustilat

Majatalon päärakennus
20 majoituspaikkaa

Linnunpesä

Majoitu vinokattoisessa Linnunpesässä ja pääset aistimaan satavuotiaan talovanhuksen tunnelmaa parhaimmillaan. Linnunpesä on Majatalon päärakennuksen yläkerrassa sijaitseva ullakkohuoneisto, jossa on majoituspaikat 10 hengelle. Huoneistossa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, joissa on yhden hengen vuoteet. Olohuoneessa on vuodepaikat 6 hengelle: kaksi levitettävää sohvaa sekä kerrossänky. Olohuoneen yhteydessä on keittiö, jossa on hella, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja jääkaappi. Huoneistossa on kylpyhuone sekä wc. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle, josta näkymät Majatalon pihalle.

Kukat-poydalla-linnuspesassa

Karhunpesä

Karhunpesässä on rouheaa tunnelmaa. Se on pelkistetty, isonkin porukan tai perheen majoittumiseen sopiva tila. Karhunpesä sijaitsee Majatalon päärakennuksessa ja siellä on vuoteet yhdeksälle hengelle; neljä kerrossänkyä sekä yhden hengen vuode. Karhunpesän varustuksena on jääkaappi. Wc, suihkutilat ja sauna sijaitsevat alakerrassa, jonne kuljetaan suoraan Karhunpesästä. Karhunpesällä on oma uloskäynti sekä tilava kuisti. Majatalon keittiö on Karhunpesän vieraiden käytettävissä.

Pojat-karhunpesassa

Majatalon piharakennus
25 majoituspaikkaa

Majatalon piharakennus on rakennettu kansakoulun käyttöön. Siinä sijaitsivat varastot ja puuliiteri sekä pieni navetta opettajan kahdelle lehmälle ja porsaalle. Vuonna 2008 piharakennusta laajennettiin ja siihen rakennettiin nykyaikaiset majoitustilat 25 hengelle.

Mäyränpesä

Mäyränpesä on piharakennuksessa sijaitseva kahden huoneen kokonaisuus. Ensimmäisessä huoneessa vuodepaikkoja on neljä ja toisessa kolme. Huoneissa on kerrossänky sekä yksittäiset vuoteet. Huoneilla on yhteinen wc ja suihku. Yhteinen kuisti. Huoneista on näkymät joko avaralle pellolle tai Majatalon piha-alueelle.

Lapsi-lukee

Ketunpesä

Ketunpesä on piharakennuksessa sijaitseva neljän huoneen kokonaisuus. Ketunpesässä on kolme makuuhuonetta, joissa kahdessa on neljä ja yhdessä kolme vuodepaikkaa. Huoneissa on kerrossänkyjä ja yksittäisiä vuoteita. Ketunpesässä on keittiö, jossa on tiskikone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja jääkaappi. Keittiössäkin on yksi vuodepaikka. Majoittujien käytössä on kaksi wc:tä ja suihkua. Yhteinen kuisti. Näkymät joko viereiselle pellolle tai Majatalon piha-alueelle.

Kokousvieraat-majoittumassa

Sudenpesä

Sudenpesässä on korkeaa tilaa, joten isommallakin porukalla on raikas ilma majoittua. Sudenpesä sijaitsee piharakennuksen päädyssä ja siellä on vuodepaikat 6-7:lle hengelle. Huoneessa on kaksi kerrossänkyä ja kaksi yksittäistä vuodetta. Sudenpesässä on wc ja suihku sekä varustukseen kuuluu jääkaappi ja mikroaaltouuni. Oma kuisti. Sudenpesän yhteydessä on yhden hengen Pikkuhuone, josta on uloskäynti omalle erilliselle kuistille.

Tytot-istuvat-sangyilla

Majatalo sisältä

Oheiselta videolta näet, millaisia tiloja Riihon Majatalossa on. Video on kuvattu kesken rippileiriä. Sen takia huoneet ovat hieman sotkuisia, mutta sehän on vain merkki elämästä ja mukavasta yhdessäolosta.

Majatalon-yläluokka-takaa-kuvattuna.jpg
Katso video
Share
Share