Ravintolapalvelut

Herkkuja itse tehden

Ravintolapalvelut

Riihon Majatalosta ravintolapalvelut sekä arkeen että juhlaan.

Huolehdimme tilaisuuteesi maistuvat tarjoilut. Pitkällä kokemuksella suunnittelemme kanssasi toimivat menut niin perhejuhliin, häihin kuin muihinkin juhlatilaisuuksiin. Huolehdimme pieteetillä myös muistotilaisuuden järjestelyistä.

Kokouksiin ja koulutuspäiviin saat puhtia ravitsevasta ruuasta ja tuoreista herkuista kahvin kanssa. Saunailtojen iloksi löytyy omat menunsa.

Majataloon mahtuu kerralla ruokailemaan noin 130 hlö.

Kurssien ja leirien järjestämiseen tarjoamme täysihoitopalvelut, sisältö sopimuksen mukaan.

Olemme auki tilauksesta.

Naisella-ruokaa-lautasella
Savulohi
Palvelut-juhlat
Juhlajuomat

Itse tehden

Raka-aineet:

Tilaa arkeen ja juhlaan

Riihon Majatalossa on tilaa monenlaisille kokoontumisille. Meillä mahtuu kokoustamaan mukavasti n. 40 henkeä. Juhlaan otetaan käyttöön tarpeen mukaan lisää tiloja. Kaikkien salien ollessa käytössä juhlimaan mahtuu n. 120 henkeä. Lapsille järjestyy aina oma leikkitila.

Pullien-sokerointi
Mustikan-poimintaa

Kaikille sopivaa ruokaa

Meille on tärkeää, että kaikilla vieraillamme on hyvä olla. Oleellinen osa viihtymistä on oman ruokavalion mukainen ruoka. Kaikki ruokamme on laktoositonta. Lisäksi otamme huomioon erityisruokavaliotoiveet. Leivomme kaiken itse, joten myös esimerkiksi gluteenitonta ruokavaliota noudattavat vieraat saavat tuoreita leivonnaisia.

Täysihoito

Keskeinen osa kurssia tai leiriä ovat tyytyväiset vatsat. Täysihoitomme sisältää aamupalan, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan. Iltapala laitetaan valmiiksi keittiölle, josta tilaaja nostaa sen itse tarjolle ja laittaa takaisin iltapalan jälkeen. Keittiön aikataulu rakennetaan täysin vieraidemme aikataulun mukaisesti. Tarvittaessa tarjoilut voidaan järjestää ulkona tai luonnossa.

Lohta-vadilla
Juhlaruokaa

Pitopalvelu

Tarvitsetko apua juhlan, kokouksen tai muun tilaisuuden tarjoilujen järjestämisessä? Riihon Majatalon maukasta ruokaa ja leivonnaisia on mahdollista tilata myös Majatalon ulkopuolelle. Voit tilata ja noutaa itse tarjoilut Majatalolta tai voimme toimittaa ne antamaasi osoitteeseen. Tarvittaessa huolehdimme koko tilaisuuden järjestelyistä. Pyydä tarjous! Pitopalvelu toimii lähinnä Keuruulla ja sen lähialueilla. 

Juomat

Tarjoilemme aterioilla juomiksi maitoa, vettä, mehua ja sovittaessa myös kotikaljaa tai virvoitusjuomia. Juhlissa voimme laittaa tarjolle myös vieraiden itse hankkimia alkoholijuomia.

Alaluokka-jossa-kylmaa-juomaa-tarjolla
Salaattia

Vakava suhde ruokaan

Vakava ei tarkoita ryppyotsaista! Meillä on pitkät perinteet puhtaaseen, herkulliseen, talonpoikaiseen ruokaan, jonka raaka-aineet tulevat suomalaisilta pelloilta ja metsistä. Ostamme tutuilta viljelijöiltä ja keräämme omin käsin marjat ja sienet paikoilta, joilta ne on jo vuosisatojen ajan kerätty. Säilömme marjat hilloiksi ja mehuiksi, sienet ja kasvikset säilykkeiksi ja pikkelsseiksi. Herkut säilötään siisteihin riveihin maakellarin hyllyille. Kaikki ruoka valmistetaan alusta asti Majatalon keittiössä. Meillä myös leivotaan joka päivä vieraidemme iloksi. Vieraanvaraisuus on ollut jo sukupolvien ajan meille tärkeää ja oleellinen osa sitä on hyvä ja runsas ruokapöytä.

Share
Share