Leirit

45 vuodepaikkaa

Riihon Majatalossa leirejä on järjestetty jo vuodesta 1993 lähtien. Pitkästä kokemuksesta johtuen leirien järjestäminen Riihossa on helppoa ja vaivatonta! Riihon Majatalo Keski-Suomen sydämessä Keuruulla tarjoaa kotoisat puitteet rippileireille sekä lasten-, nuorten– ja perheleireille. Erilaiset leirikoulut Riihon Majatalossa onnistuu erinomaisesti mielenkiintoisen ympäristön ja toimivien tilojen johdosta. Tarjoamme leirillesi yhteisöllisyyttä tukevat puitteet, jotka taipuvat niin kesäleirien kuin talvileirien järjestämiseen.

Satavuotias kyläkoulu on ehtinyt nähdä monta sukupolvea lapsia ja nuoria. Koulua käytiin Majatalon katon alla noin 90 vuotta. Lapsilla ja nuorilla on edelleen tärkeä sija sydämessämme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus rippileirien sekä lasten- ja nuortenleirien järjestämisestä. Isoimmilla leireillä on ollut mukana yli 100 lasta ja nuorta. Meillä tilat taipuvat erinomaisesti monenlaiselle leiritoiminnalle!
Tunnelmalliset-tilat
Linnunpesa
Karhunpesa
Mayranpesa

Oma leirirauha

Majatalossa leiriläiset ovat kuin mummolassa maaseudulla – kiireetöntä yhdessäoloa ja pullantuoksuista tunnelmaa. Unohtumattoman leirielämyksen takaa rauhallinen sijainti Riihijärven rannalla, kylämaiseman keskellä ja villin luonnon ympäröimänä. Leiriläisillä on oma rauha, sillä meillä on vain yhdet vieraat kerrallaan. Tämä mahdollistaa joustavan toimimisen leirin aikataulujen mukaisesti – olemme vain Teitä varten.

Hyvä leiriruoka

Hyvän leirin edellytys on täysi ja tyytyväinen vatsa – tämä auttaa jaksamaan uusien ja hauskojen asioiden parissa. Ruokamme on aitoa maalaisruokaa, joka valmistetaan alusta loppuun omassa keittiössä. Hyvän maun takaavat puhtaat, suomalaiset raaka-aineet, jotka tulevat mahdollisimman läheltä. Usein jo eteisessä vastaan leijuu lämpimäisten tuoksu, sillä meillä leivotaan joka päivä. Hellimme leiriläisiä tuoreilla sämpylöillä ja saaristolaisleivällä, munkeilla ja pullalla sekä monilla muilla keittiömme herkuilla. Onnistunut leiri on meille sydämen asia!
Nainen-paistaa-makkaraa

Tilat leirien tarpeisiin

Onnistunut leirielämys tarvitsee toimivat ja turvalliset tilat. Majatalon yhteiset tilat ovat avarat ja valoisat ja muuntuvat helposti opetus-, hartaus– ja toimintatiloiksi. Yläluokkaa ja jumppasalia voidaan käyttää leireillä opetustilana, iltaohjelmatilana, kappelitilana, toimintatilana tai muuten vaan oleskelutilana. Alaluokka toimii parhaiten ruokasalina sekä pienryhmien työskentelytilana. Takkahuone toimii hyvin taukotilana sekä pienryhmien työskentelytilana. Koulun vanha jumppasali palvelee monenlaisissa tarkoituksissa. Siellä on väljyyttä lasten peuhata, askarrella tai leikkiä. Leireillä se muuntuu toimintatiloiksi tarpeen mukaan ja lisämajoitusta varten sinne voidaan kantaa iso kasa patjoja ja petivaatteita. Jumppasalissa on biljardipöytä ja sähköpiano. Ryhmätiloja on riittävästi leirin tarpeisiin. Majoitus tapahtuu 2-9 hengen huoneissa ja yhteensä meillä on 45 vuodepaikkaa. Tule tekemään kanssamme unohtumattomia leirielämyksiä!
Poika-lukee-sangyssa

Varustus

Nykyaikainen kokoustekniikka:
Leireillä käytettävissä myös:

Tilat

Majatalon yhteiset tilat ovat avarat ja valoisat ja muuntuvat helposti opetus-, hartaus- ja toimintatiloiksi. Yläluokkaa ja jumppasalia voidaan käyttää leireillä opetustilana, iltaohjelmatilana, kappelitilana, toimintatilana tai muuten vaan oleilutilana. Alaluokka toimii parhaiten ruokasalina sekä pienryhmien työskentelytilana. Takkahuone toimii hyvin taukotilana sekä pienryhmien työskentelytilana.

Koulun vanha jumppasali palvelee monenlaisissa tarkoituksissa. Siellä on väljyyttä lasten peuhata, askarrella tai leikkiä. Leireillä se muuntuu toimintatiloiksi tarpeen mukaan ja lisämajoitusta varten sinne voidaan kantaa iso kasa patjoja ja petivaatteita. Jumppasalissa on biljardipöytä ja sähköpiano.

Ryhmätiloja on riittävästi leirin tarpeisiin. Majoitus on 2-9 hengen huoneissa ja yhteensä meillä on 45 vuodepaikkaa. 

Tytot-ja-kukkaseppele

Varustus

Nykyaikainen kokoustekniikka:
Leireillä käytettävissä myös:

Majatalo sisältä

Oheiselta videolta näet, millaisia tiloja Riihon Majatalossa on. Video on kuvattu kesken rippileiriä. Sen takia huoneet ovat hieman sotkuisia, mutta sehän on vain merkki elämästä ja mukavasta yhdessäolosta.

Majatalon-yläluokka-takaa-kuvattuna.jpg
Katso video
Share
Share