Ajankohtaista

Vuosi 2023


Taiteellinen pikkujoulu

Työyhteisöille ja ryhmille. Sisältää joulupuuron ja ohjatun maalaustuokion.
Varaukset: majatalo@riihonmajatalo.fi / 040 5645 864. 


Jouluateria ryhmille

Ryhmäkoko väh. 10 hlö. Menut ja hinnat löydät linkistä.
Varaukset: majatalo@riihonmajatalo.fi / 040 5645 864. 

Kuva: VisualFriday


Avoin joulukattaus la 16.12. klo 13 ja 17

Pöytävaraukset: majatalo@riihonmajatalo.fi / 040 5645 864.
Menun löydät linkistä.

Vuosi 2024


Akvarellikurssi 23.-25.2.2024

Akvarellikurssi keskisuomalaisessa perinnemaisemassa Talvisella luonnolla on runsaasti tarjottavaa akvarellille. Lumen valkoisuus valkoisella paperilla tarjoaa mielenkiintoisia haasteita ratkottavasti. Katsotaan tarkasti ja abstrahoidaan. Tutkitaan valon ja varjon rytmejä maisemassa, väri talvisessa maisemassa koettelee mielikuvitusta. Kurssilla saadaan opettajan ohjausta sekä palautetta ryhmänä ja yksilöllisesti. Kurssi on tarkoitettu akvarelliharrastajille. Opettajana TaM Maikki Haapala.


Hiljaisuuden retriitti 8.-10.3.2024

Lataudu hengellisten asioiden äärellä kevättalven tunnelmissa. Hiljaisuuden retriitissä vaietaan keskustelusta viikonlopun ajaksi. Hiljaisuus antaa tilaa muille aisteille, tunteille ja ajatuksille. Rukoushetket, yhteiset ateriat ja virikehetket rytmittävät viikonloppua. Ohjaajina Riitta Heikkinen ja Anna Maria Siljander.


Hiljaisuuden retriitti 19.-21.4.2024

Lataudu hengellisten asioiden äärellä kevään korvalla. Hiljaisuuden retriitissä vaietaan keskustelusta viikonlopun ajaksi. Hiljaisuus antaa tilaa muille aisteille, tunteille ja ajatuksille. Rukoushetket, yhteiset ateriat ja virikehetket rytmittävät viikonloppua. Ohjaajina Kalevi Rautjoki ja Anna Maria Siljander.


Elämyksellinen retriitti 17.-19.5.2024

Elämyksellinen retriitti sopii sinulle, joka etsit omaa tapaa elää hengellistä elämää todeksi. Se sopii elämätilanteeseen, jossa on tarve saada puhua ja jäsentää omaa uskon kokemustaan ja hengellistä matkaa. Retriitissä voi käydä vuoropuhelua oman uskon, työn, kutsumuksen ja henkilökohtaisen elämän välillä.

Share
Share