Juhlat

Talonpoikaista tunnelmaa

Juhlatilat ja menut ovat varattavissa ympäri vuoden, paitsi kesä-heinäkuussa, jolloin Majatalo on täynnä lasten ja nuorten leirielämää. Majatalon juhlamenuihin pääset tutustumaan tästä.

Juhlamaljoja-tarjoillaan
Pianomusiikkia
Juhlamaljojen-kohottaminen
Juhlavakea-ruokajonossa

Juhlakokemus

Upea ympäristö, kotoisat puitteet ja paljon hyvää ruokaa. Erityiskiitos talonväelle hyvästä ja ystävällisestä huolenpidosta.

Puitteet elämäsi juhlaan

Riihon Majatalo Keuruulla on kotoisa, vieraanvarainen ja tunnelmallinen juhlatalo. Satavuotiaan kyläkoulun avarat ja kauniit salit tarjoavat hyvät puitteet monenlaisille juhlille. Järjestämme teille ikimuistoisen tapahtuman toiveidenne mukaan jo yli 25 vuoden kokemuksella. Rakennamme kanssasi elämän iloiset juhlat: ristiäiset, rippijuhlat, lakkiaiset ja valmistujaiset sekä häät ja syntymäpäivät. Matkan päättyessä palvelemme pieteetillä  valmistaen kauniin ja arvokkaan muistotilaisuuden läheisellesi. Olipa juhlasi aihe mikä tahansa, me huolehdimme sen järjestelyistä niin, että voit itse keskittyä rauhassa juhlaan. Suuret ja pienet juhlat ovat meille yhtä arvokkaita ja valmistamme ne kanssasi lämmöllä.

Juhla-aterialla
Juhlavakea

Juhlatila

Riihon Majatalo sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Riihijärven rannassa. Kauniilla säällä ristiäiset tai vihkiminen voidaan viettää rannassa tai harjun kupeessa olevassa leirikirkossa. Kirkollisille toimituksille on kauniit ja tunnelmalliset tilat myös Majatalon sisätiloissa. Valoisaan ruokasaliin mahtuu kerralla ruokailemaan noin 40 henkeä ja viereiseen saliin saman verran. Isommissa juhlissa kannetaan pöydät vielä koulun vanhaan jumppasaliinkin, jolloin juhlimaan mahtuu noin 120 henkeä. Ruoka tarjoillaan seisovasta pöydästä ja kahvit katetaan yläluokan pitkälle sivupöydälle. Juhlan jatkuessa iltaan saakka, vieraille voidaan tarjoilla iltapalaa suunnitelmienne mukaan.

Varustus

Juhlien varustukseen kuuluu meillä datatykki, valkokangas, cd-soitin, äänentoisto, kitara, piano ja kaksi sähköpianoa. Jumppasali toimii monissa juhlissa erinomaisesti lasten touhupaikkana ja illan tullen se voidaan raivata tanssilattiaksi.
Kauempaa saapuvat vieraat mahtuvat yöpymään ennen ja jälkeen juhlien, jolloin yhdessäoloa voi jatkaa pikkutunneille. Lisäksi, jos jostain syystä päätät viettää juhlat jossain muualla, voit varata meiltä pelkän majoituksen aamupalalla ja saunalla juhlijoille.
Meillä vietetään myös sukujuhlia, isompia perhetapaamisia tai vaikka luokkakokouksia, jolloin yhteinen tapaaminen voi olla koko viikonlopun mittainen.

Juhlaruokaa
Juhlajuomaa

Omatoimisille juhlijoille

Vuokraamme Majatalosta myös pelkät tilat omatoimisille juhlijoille. Majatalon keittiössä valmistat porukalla ruokaa isommallekin joukolle ja aina voit tilata meiltä esimerkiksi juhlaruoan tai kahvit ja valmistaa muut ruoat itse. Katso tästä tarkemmat tiedot tilavuokrasta.

Majatalo sisältä

Oheiselta videolta näet, millaisia tiloja Riihon Majatalossa on. Video on kuvattu kesken rippileiriä. Sen takia huoneet ovat hieman sotkuisia, mutta sehän on vain merkki elämästä ja mukavasta yhdessäolosta.

Majatalon-yläluokka-takaa-kuvattuna.jpg
Katso video
Share
Share