Kurssit

Maaseudun rauhassa villin luonnon keskellä

Etsitkö paikkaa kurssin järjestämiseen? Onko mielessäsi kurssipaikka, jossa olisi oma rauha ja inspiroiva ympäristö? Jossa majoittuminen ja täysihoito sujuisivat mukavasti? Ja jonne pääsisi tarvittaessa myös julkisilla liikennevälineillä? Jos vastasit kyllä edes yhteen näistä kysymyksistä, niin Riihon Majatalo voisi olla sinulle juuri se oikea paikka. Meillä kurssipaikka on hyvien kulkuyhteyksien päässä ja kurssitilat keskellä luontoa. Kurssin järjestäminen Riihon Majatalossa on ennen kaikkea vaivatonta. Tervetuloa nauttimaan!
Tytto-soittaa-vanhaa-pianoa
Nakotorni-sinista-taivasta-vasten
Soittoa-ja-laulua-ulkona
Nainen-kavelylla-metsassa

Kurssikokemus

Olosuhteet, ruokailu ja erityisesti palvelu pelaa!

Paikka kurssillesi

Riihon Majatalossa järjestetään monenlaisia kursseja. Kurssin järjestämisessä huolehdimme käytännön asioista, jotta voit keskittyä rauhassa itse aiheeseen ja sisältöön. Potilasjärjestöjen sopeutumisvalmennuskurssit, seurakuntien viikonloppukurssit, kuoroleirit ja monenlaiset kädentaitoihin keskittyvät kurssit ovat meille tuttuja.
Luokkatila
Marjastus

Luovuutta ja rauhaa

Majatalo on ihanteellinen paikka kaikelle luovalle toiminnalle. Hyvä akustiikka, isojen ikkunoiden valo, väljät ja avarat työskentelytilat sekä inspiroiva ympäristö tekevät Majatalosta luovuutta ruokkivan paikan. Ympäröivä kaunis perinnemaisema ja villi erämaa katkaisevat arjen kiireen ja tuovat rauhan mielelle. Koko mäki on kurssin ajan käytössänne, sillä meillä on vain yhdet vieraat kerrallaan.

Majoitus ja täysihoito

Meillä on yhteensä 45 vuodepaikkaa 2-9 hengen huoneissa. Majoitustilat sijaitsevat päärakennuksessa ja piharakennuksessa, jotka ovat aivan lähekkäin. Keittiömme valmistaa tarjoilut alusta asti omassa keittiössä ja leivomme päivittäin vieraidemme iloksi. Palvelemme mielellämme kaikkiin käytännön kysymyksiin liittyvissä asioissa, jotta kurssinne onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.
Linnunpesa
Kahvit-mehut-pullat-nuotiolla

Näin saavut Riihoon

Parhaiten Majataloon pääsee perille omalla autolla. Julkisista liikennevälineistä näppärimmin perille pääsee junalla. Majataloa lähin rautatieasema on Haapamäellä, jonne on matkaa kahdeksan kilometriä. Majatalolle matka taittuu kätevästi taksilla.

Aktiviteetit

Kurssin omien sisältöjen lisäksi lähiympäristöstä löytyy luontoon ja maaseudun elämään liittyviä aktiviteetteja, joita tarjoavat myös muut Keuruun yritykset. Teemme tiiviisti yhteistyötä näin ollen voimme taata parhaat mahdolliset kurssiaktiviteetit. Ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöimme juuri sinulle sopivan kurssielämyksen.
Makkaranpaistoa
Majatalon-yläluokka-takaa-kuvattuna.jpg
Katso video

Majatalo sisältä

Oheiselta videolta näet, millaisia tiloja Riihon Majatalossa on. Video on kuvattu kesken rippileiriä. Sen takia huoneet ovat hieman sotkuisia, mutta sehän on vain merkki elämästä ja mukavasta yhdessäolosta.

Share
Share