Kokous

Meille on lyhyt matka kaikkialta

Kaipaatko vaihtelua neuvotteluhuoneille tai saapuvatko kokouskumppanisi pitkien matkojen takaa, eri puolilta maata? Riihon Majatalo sijaitsee sopivan matkan päässä eri puolilta  Suomea saapuville osallistujille. Riihon Majatalosta voit varata kokoustilan kokoustasi varten ja tarjoilut. Luovat ideat saavat siivet ja tärkeille päätöksille on tilaa Majatalon perinteikkäässä ja rauhallisessa ympäristössä. Kokous, tiimipalaveri tai koulutuspäivä järjestetään aina joustavasti aikataulujenne mukaan. Majatalon väki valmistaa tarjoilut alusta alkaen omassa keittiössämme ja leivomme päivittäin vieraidemme iloksi. Usein leijuu jo eteisessä kotoinen pullan tai sämpylöiden tuoksu. Ruokamme on aitoa maalaisruokaa, jonka raaka-aineet tulevat mahdollisimman läheltä. Marjat ja sienet keräämme itse metsästä, samoilta paikoilta, joilta ne on jo vuosisatojen ajan kerätty. Juurekset ja vihannekset ostamme mahdollisuuksien mukaan tutuilta viljelijöiltä. Jätä tarjoiluehdotus, niin pyrimme täyttämään sen. Suunnitellaan yhdessä menu ja tarjoilut tarjoiluehdotuksen pohjalta.

Majatalossa mahdutte myös yöpymään, jolloin kokouksen yhteyteen voidaan järjestää rentoutumista tai virkistymistä. Lähiympäristön aktiviteetit liittyvät maaseutuun ja villiin luontoon. Päivän päätteeksi Majatalon saunoissa voi pestä päivän pölyt pois. 

Kokoustila ja maukkaat tarvoilut helposti ja edullisesti varattavissa.

Kokouskahvit-rannassa
Ryhmatyoskentelya-kokouksessa
Kokouslounas
Tietokone-ja-kahvikupit

Varustus

Nykyaikainen kokoustekniikka:

Keskeinen sijainti

Keuruu sijaitsee keskellä eteläistä Keski-Suomea, siksi meille kokoonnutaan kokoustamaan eri suunnista ja pitkistäkin matkoista. Riihon Majatalossa kokous sujuu leppoisasti tunnelmallisissa tiloissa, vaikka olisikin vaikeita asioita asialistalla. Useimmat saapuvat meille omalla autolla tai tilausliikenteellä, mutta myös junalla saapuminen on kätevää. Haapamäen rautatieasemalle on matkaa vain 8 kilometriä ja taksi tuo siitä perille.

Pullat-korissa
Palaveri-kaynnissa

Tilat

Meillä mahtuu kokoustamaan mukavasti n. 40 henkeä. Ruokasalissa kahvitellaan ja ruokaillaan. Kokousta varten voidaan siirtyä yläluokkaan tai koulun vanhaan jumppasaliin. Käytössänne on Majatalon nykyaikainen kokoustekniikka. Ryhmätyöskentelyä varten löytyy useita eri kokoisia tiloja. Majatalon satavuotias piano on vireessä, lisäksi molemmissa isoissa luokissa on Rolandin sähköpianot. Talossa on myös kunnollinen kitara.

Aktiviteetit

Kokouspäivään kannattaa liittää meillä myös virkistymistä. Yksinkertaisimmillaan se on kahvittelua rantanuotiolla tai tiimikokousta kylänraitilla kävellen. Kokouksen yhteyteen voi liittää mainiosti muitakin luontoon ja maaseudun elämään liittyviä aktiviteetteja. Majatalon saunoissa pääsee pesemään päivän pölyt pois ja pitkämatkalaiset mahtuvat mukavasti majoittumaankin. Lähiympäristön aktiviteettitarjontaan pääset tutustumaan tästä.

Torni-ja-sininen-taivas
Majatalon-yläluokka-takaa-kuvattuna.jpg
Katso video

Majatalo sisältä

Oheiselta videolta näet, millaisia tiloja Riihon Majatalossa on. Video on kuvattu kesken rippileiriä. Sen takia huoneet ovat hieman sotkuisia, mutta sehän on vain merkki elämästä ja mukavasta yhdessäolosta.

Share
Share