Ilmainen toimitus, kun tilaat vähintään 100€ arvosta hemmottelua itsellesi tai hänelle!

Fudgen valmistaja lopetti toimintansa ja herkku ei ole enää saatavilla.

Palashampoo - turve palashampoo

5/5

Turve palashampoolla soveltuu normaaleille ja kuiville sekä värjätyille hiuslaaduille. Hoitavien aineosien ja merisuolan ansiota hiuksesi ovat luonnollisen pehmeät, kiiltävät. Hiuspohja saa ravinteita , eikä tunnu kiristävältä. Hiukset eivät takkuunnu, vaan ovat helppo kammata. Palashampoo ei sisällä kemikaaleja ,vaan raaka-aineet ovat luonnosta, 80g, 87,50€ / kg.

7,50  (sis. alv.)

Saatavuus: 10 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Palashampoo - turve palashampoo

SKU 005 Categories , Tags ,

Palashampoo on erinomainen ekologinen ja luonnonmukainen vaihtoehto.

Turve palashampoolla soveltuu normaaleille ja kuiville sekä värjätyille hiuslaaduille. Hoitavien aineosien ja merisuolan ansiota hiuksesi ovat luonnollisen pehmeät, kiiltävät. Hiuspohja saa ravinteita , eikä tunnu kiristävältä. Hiukset eivät takkuunnu, vaan ovat helppo kammata. Palashampoo ei sisällä kemikaaleja ,vaan raaka-aineet ovat luonnosta.Voit käyttää palashampoota päivittäin.
Palashampoo sisältää mm.hoitoturvetta ja avocado öljyä. Artanttilan palashampoossa on käytetty LehtoPeat Oy:n tutkittua hoitoturvetta .Turvetta nostetaan vain pohjaveden pinnan alapuolelta, nostosyvyys on suosta riippuen 2-4 metriä. Tässä syvyydessä turpeeseen on vuosituhansien aikana muodostunut erilaisia bioaktiivisia aineita, kuten humus- ja fulvohappoja sekä humiineja. Turve sisältää myös pieniä määriä erilaisia mineraaleja kuten magnesiumia, sinkkiä ja kuparia. Turpeen tärkeimmät terapeuttiset ainesosat ovat humus- ja fulvohapot (lähde :turveinfo).
Puristettu avocado hedelmä on kotoisin Karibian ja Amerikassa. Pohjois- ja Keski-Amerikan alkuperäiskansat ovat käyttäneet avocado öljyä ihon ja kauneudenhoitoon hoitoon vuosisatojen. Se on hyvin ravitseva öljy. Se on täynnä vitamiineja, kuten A, B1, B2, D ja E. Se myös sisältää muita välttämättömiä rasvahappoja ja on hyödyllinen erityisesti niille, joilla on päänahan ihottumaa ja psoriasis (Lähde Gracefruit)
Palashampoon käyttö: Kastele hiukset ja shampoo pala. Hiero palalla hiuspohjaa ja hiuksia. lopuksi huuhtele hiukset.

INCI:Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Sodium cocoate(kookosrasva), Sodium Castorate (risiiniöljy), Hoitoturve (peat), Sodium Avocadoate (Avocadoöljy), Sodium Shea butterate(sheavoi), Aqua (vesi), Heather Fragrance 282376, Solidium Chloride(merisuola) Citric Acid
*= tuoksuöljy ei sisällä EU:n listaamia allergeeneja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Palashampoo – turve palashampoo”
Share
Share

PUUTARHAJUHLAT

PUUTARHAJUHLAT

Jukka
Leppilampi

21.8.2021

Pekka
Simojoki

3.7.2021

Days
Hours
Minutes