Ilmainen toimitus, kun tilaat vähintään 100€ arvosta hemmottelua itsellesi tai hänelle!

Fudgen valmistaja lopetti toimintansa ja herkku ei ole enää saatavilla.

Palashampoo - mustikka palashampoo

5/5

Mustikka palashampoolla voit pestä hiuksesi päivittäin. Hoitavien aineosien ansiota hiuksesi ovat luonnollisen pehmeät, kiiltävät. Hiuspohja saa ravinteita , eikä tunnu kiristävältä. Mustikka palashampoo sopii normaaleille ja rasvoittuville hiuspohjille, soveltuu myös värjättyjen hiusten pesuun, 80g, 87,50€ / kg.

7,50  (sis. alv.)

Saatavuus: 9 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Palashampoo - mustikka palashampoo

SKU 001 Categories , Tags ,

Palashampoo on erinomainen ekologinen vaihtoehto.

Mustikka palashampoolla voit pestä hiuksesi päivittäin. Hoitavien aineosien ansiota hiuksesi ovat luonnollisen pehmeät, kiiltävät. Hiuspohja saa ravinteita , eikä tunnu kiristävältä. Hiukset eivät takkuunnu, vaan ovat helppo kammata. Palashampoo ei sisällä kemikaaleja ,vaan raaka-aineet ovat luonnosta. Mustikka palashampoo sopii normaaleille ja rasvoittuville hiuspohjille, soveltuu myös värjättyjen hiusten pesuun.

Mustikantuoksuinen palashampoo sisältää mm. jojoba ja avocado öljyä. Jojobaöljy (luomu) sisältää E-vitamiinia, B-vitamiineja ja kivennäisaineita kuten pii, kromi, kupari ja sinkki sekä rasvahappoja. Intiaanit ovat käyttäneet jojoba öljyä tuhansia vuosia erilaisten haavaumien ja haavojen hoidossa, Jojobaöljy on nyt tukipilari kosmetiikkateollisuudessa. Jojobaöljy on ainutlaatuinen hiusten hoidossa, se hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa ylläpitäen niiden luontaista kosteutta
Puristettu avocado hedelmä on kotoisin Karibian ja Amerikassa. Pohjois- ja Keski-Amerikan alkuperäiskansat ovat käyttäneet avocado öljyä ihon ja kauneudenhoitoon hoitoon vuosisatojen. Se on hyvin ravitseva öljy. Se on täynnä vitamiineja, kuten A, B1, B2, D ja E. Se myös sisältää muita välttämättömiä rasvahappoja ja on hyödyllinen erityisesti niille, joilla on päänahan ihottumaa ja psoriasis. (Lähde Gracefruit). Sisältää myös Suomen luonnosta kerättyä mustikka, joka on kuivattu.
Palshampoon käyttö: Kastele hiukset ja shampoo pala. Hiero palalla hiuspohja ja hiukset. lopuksi huuhtele hiukset.

INCI:Aqua (vesi), Sodium Cocoate (kookosrasva) ,Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Sodium Avocadoate (Avocadoöljy) Sodium jojobate* (luomu Jojobaöljy), blueberry fragrance 402542, kuivattua mustikkaa, BlueCl174260
*= Luonnonmukaisesti tuotettu (Certified Organic by Soil Association Certification Ltd)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Palashampoo – mustikka palashampoo”
Share
Share

PUUTARHAJUHLAT

PUUTARHAJUHLAT

Jukka
Leppilampi

21.8.2021

Pekka
Simojoki

3.7.2021

Days
Hours
Minutes