Ilmainen toimitus, kun tilaat vähintään 100€ arvosta hemmottelua itsellesi tai hänelle!

Fudgen valmistaja lopetti toimintansa ja herkku ei ole enää saatavilla.

Palasaippua - suolasaippua

5/5

Suolasaippua on kuoriva, rentouttava ja desinfoiva vaikutus. Jättää ihon pehmeäksi. Sopii kaikille ihotyypeille. Suolasaippuaa voidaan käyttää deodoranttina, 80g, 87,50€ / kg.

7,50  (sis. alv.)

Saatavuus: 10 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Palasaippua - suolasaippua

SKU 003 Categories , Tags ,

Suolasaippua on luonnollinen ja tehokas puhdistaja.

Sillä on kuoriva, rentouttava ja desinfoiva vaikutus. Jättää ihon pehmeäksi. Sopii kaikille ihotyypeille. Suolasaippuaa voidaan käyttää deodoranttina.
Kastele suolasaippua ja pyörittele sitä käsissäsi (miedosti vaahtoava). Pese sen jälkeen ihoasi kädellä. Voit jättää suolan iholle vaikuttamaan esim. saunan ajaksi.Huuhtele. Voit tehdä kuorivan pesun saippualla suoraan iholle. Tehotuote kantapään raspaukseen.
Suolasaippuassa on käytetty merisuolan lisäksi Epsom-suolaa. Magnesiumsulfaattia eli epsom-suolaa (karvassuolaa) on käytetty mm. kylpysuoloihin, jalkakylpyihin, ihon kuorintaan ja puhdistamiseen. Se poistaa hienhajua, pehmentää ja kosteuttaa ihoa.
INCI: Sodium chloride (merisuola), Sodium Cocoate (kookosrasva),Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Sodium palmate (palmuöljy)*, Sodium Castorate(risiiniöljy), Magnesium sulfate (Epsom-suola),Aqua (vesi), Tea Rose 257274** , Red CI12490***, Violet CI51319***
*= tuottaja kuuluu kestävän palmuöljyn yhdistykseen (RSPO)
**= Tuoksuöljy,Ei sisällä EU:n listaamia allergeeneja
***= saippuaväriaine

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Palasaippua – suolasaippua”
Share
Share