Ilmainen toimitus, kun tilaat vähintään 100€ arvosta hemmottelua itsellesi tai hänelle!

Fudgen valmistaja lopetti toimintansa ja herkku ei ole enää saatavilla.

Palasaippua - suola ja turve saippua

5/5

Turvesaippua on valmistettu suomalaisesta hoitoturpeesta ,josta saippua on saanut värinsä. Runsaasti vaahtoava saippua hoitaa ihosi pehmeäksi turpeen ja suolan vaikutuksesta, 80g, 87,50€ / kg.

7,50  (sis. alv.)

Saatavuus: 9 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Palasaippua - suola ja turve saippua

SKU 002 Categories , Tags ,

Turve-suolasaippua on tuplahoitava – valkoinen suola ja ruskea turve.

Turvesaippua on valmistettu suomalaisesta hoitoturpeesta, josta saippua on saanut värinsä. Runsaasti vaahtoava saippua hoitaa ihosi pehmeäksi turpeen ja suolan vaikutuksesta. Kotimainen LehtoPeat Oy:n turve sisältää paljon ihoystävällisiä mineraaleja.Turvetta nostetaan vain pohjaveden pinnan alapuolelta, nostosyvyys on suosta riippuen 2-4 metriä. Tässä syvyydessä turpeeseen on vuosituhansien aikana muodostunut erilaisia bioaktiivisia aineita, kuten humus- ja fulvohappoja sekä humiineja. Turve sisältää myös pieniä määriä erilaisia mineraaleja kuten magnesiumia, sinkkiä ja kuparia. Turpeen tärkeimmät terapeuttiset ainesosat ovat humus- ja fulvohapot (Lähde turveinfo).
Saippuan valkoinen puoli on suolasaippua. Suola on luonnollinen ja tehokas puhdistaja.Sillä on kuoriva, rentouttava ja desinfoiva vaikutus. Suolasaippuassa on käytetty merisuolan lisäksi Epsom-suolaa. Magnesiumsulfaattia eli epsom-suolaa (karvassuolaa) on käytetty mm. kylpysuolana, jalkakylpyihin, ihon kuorintaan ja puhdistamiseen. Se pehmentää ja kosteuttaa ihoa.Voit tehdä kuorivan pesun saippualla suoraan iholle. Tehotuote kantapään raspaukseen.
Turve-suolasaippua sopii kaikille ihotyypeille. Kastele turve-suolasaippua ja pyörittele sitä käsissäsi, vaahtoaa runsaasti. Voit ensin kuoria suolasaippualla ja tämän jälkeen pehmeällä turvesaippualla lopuksi hoitaa ihoasi. Pese sen jälkeen ihoasi. Voit jättää turve-suolan iholle vaikuttamaan esim. saunan ajaksi.Huuhtele.
INCI: Sodium Cocoate(kookosrasva), Sodium chloride (merisuola), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Sodium palmate (palmuöljy)*, Sodium Castorate (risiiniöljy), Magnesium sulfate (Epsom-suola),Hoitoturve (peat),Aqua (vesi), CI 409332, White CI77891****=tuottaja kuuluu kestävän palmuöljyn yhdistykseen (RSPO) **= Tuoksuöljy ***= saippuaväriaine

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Palasaippua – suola ja turve saippua”

Saatat myös pitää...

Share
Share