Riihon-Majatalon-portaat-ja-kynttila-maassa

Kiitos ja kumarrus

Kiitos vuodesta 2019

Kiitos teille kaikille vieraillemme ja ystävillemme vuodesta 2019. Kiitos myös, kun jatkatte kanssamme matkaa vuoteen 2020. Meillä on edessä isoja muutoksia ja uudistuksia vuonna 2020, mutta tiedotamme niistä myöhemmin lisää.

Vuosi 2019 on ollut pitkä ja haastava, mutta samalla myös todella mielenkiintoinen. Paljon asioita on tapahtunut, mutta mikä parasta, niin olemme saaneet paljon uusia asiakkaita, toivottavasti myös pitkäaikaisia sellaisia. Pakko kyllä korjata, meillä ei ole asiakkaita vaan vieraita ja pyrimme tarjoamaan heille ja teille sellaista palvelua, huolenpitoa ja ystävällisyyttä kuin kotiin tuleville vieraille tarjotaan.

Palautetta

Lisäksi Facebookin puolella Riihon Majatalo on saanut pari sataa uutta tykkääjää pelkästään tämän vuoden puolella, mikä on todella hyvä. Myös arvostelujen keskiarvo on 4,9/5 ja arvostelun on jättänyt 56 henkilöä. Google ilmoittaa omassa rankingissaan Riihon Majatalon arvostelujen keskiarvoksi 4,5/5. Mukana tässä ovat myös Booking.com:n kautta jätetyt arvostelut. Näihin palveluihin arvostelun on jättänyt yhteensä 45 henkilöä. Nämä palautteet voi käydä lukemassa meidän omalta sivulta, jonne ne on koottu keskitetysti. Lue lisää palautteista ja arvosteluista täältä.

Jos olet vieraillut meillä Riihon Majatalossa, etkä ole vielä jättänyt meille palautetta tai arvostelua, niin voit tehdä sen yllä olevien linkkien kautta. Arvostamme suuresti palautettasi. Tähtiarvostelut ovat kivoja ja niitä on myös mukava saada, mutta kirjallinen arvostelu ja perustelu auttaa meitä kehittämään toimintaamme, kun tiedämme perustelut tähtien lukumäärälle. Tämän lisäksi, meille vieraaksi tulemista suunnittelevan on helpompi tehdä oikea päätös, kun hän saa lukea positiiviset palautteet. Realistinen kuvaus yrityksestä ja sen toiminnasta on meidän kaikkien etu.

Erityiskiitos!

Majatalo hiljeni joulun ajaksi, mutta uutena vuotena meillä on jälleen perinteiset vieraat. Tämä taitaa olla heille jo 12. kerta peräkkäin kun ovat meillä viettämässä uutta vuotta. Tällaiset pitkäaikaiset suhteet vieraisiin ovat meidän toiminnan pohja ja peruste. Samalla se on myös luottamuksen osoitus meille. Heidän lisäksi meillä on iso joukko muitakin pitkäaikaisia vieraita sekä läheltä että kaukaa. Riihon kylän väkeä ja muutenkin lähiympäristöstä tulevia vieraita kokouksineen ja juhlineen ei myöskään pidä unohtaa. Sanat eivät riitä kiittämään teitä kaikkia.

Vielä kerran kiitos kaikille. Olette meille tärkeitä.

Nähdään ensi vuonna!

Mikko
Mikko
Mikko on toinen Riihon Majatalon omistajista. Hän vastaa pääasiassa Riihon Majatalon verkkosivuista ja toimistotöistä. Kun soitatte Majataloon, niin Mikko todennäköisesti vastaa puheluusi. Koulutukseltaan Mikko on ekonomi. Nykyään Mikko on eläkkeellä pahojen selkäongelmien vuoksi.Riihon Majatalo sijaitsee Keuruulla Keski-Suomessa.
Share
Share