Riihon-Majatalo-piirros-video

Esittelyvideo

Riihon Majatalon esittelyvideo

 

Oheisella piirrosvideolla (Selitysvideoita.fi / Majatalo Design) kerromme lyhyesti arvoistamme sekä Majatalosta ja sen toiminnasta. Toivomme sinun viihtyvät videon parissa ja että kertoisit mielipiteesi myös Facebookissa. Jos et vielä ole tykännyt sivustamme Facebookissa, niin toivomme sinun tekevän sen.

Tervetuloa nauttimaan maaseudun rauhasta villin luonnon keskellä

Maaseudun rauha takaa vieraillemme täysipainoisen elämyksen, johon villi luonto tarjoaa oman eksoottisen sävynsä. Meille on helppo tulla joko omalla autolla, tilausajolla tai sitten junalla. Juna-asema on noin 8km päässä ja taksilla pääsee sieltä nopeasti perille Majataloon. Meille on muutenkin lyhyt matka eri puolilta Suomea, sillä sijaitsemme keskellä eteläistä Keski-Suomea. Jyväskylään ajaa tunnin ja Tampereelle reilun tunnin. Pääkaupunkiseutukin on siis yllättävän lähellä, kun moottoritietä pitkin pääsee nopeasti pois kiireestä. Tervetuloa nauttimaan maaseudun rauhasta villin luonnon keskellä.

Mikko
Mikko
Mikko on toinen Riihon Majatalon omistajista. Hän vastaa pääasiassa Riihon Majatalon verkkosivuista ja toimistotöistä. Kun soitatte Majataloon, niin Mikko todennäköisesti vastaa puheluusi. Koulutukseltaan Mikko on ekonomi. Nykyään Mikko on eläkkeellä pahojen selkäongelmien vuoksi.Riihon Majatalo sijaitsee Keuruulla Keski-Suomessa.
Share
Share